Curem

Curem C 4500

Nejprodávanější
LOGO MEDICAL
zdravotnický prostředek
CE
značka
16003-10let
záruka
vyska-28
výška matrace
vyska-25
výška matrace
vyska-22
výška matrace
nosnost-130
nosnost matrace
7_zon
počet zón
potah
dvojdílný snímatelný potah
40_prani
potah pratelný při 40°C
60_prani
potah pratelný při 60°C
lamelovy
lamelový rošt

Matrace C 4500 je z řady matrací Curem pocitově nejměkčí.

Nejoblíbenější matrace Curem se vám poddá, bude vás rozmazlovat a dopřeje vám tělesný i duševní odpočinek. Matrace C 4500 je z řady matrací Curem pocitově nejměkčí. Nedělejte kompromisy a dopřejte si ten nejvyšší komfort a odlehčení. Máte možnost výběru z výšek 22, 25 nebo 28 cm.

SPECIÁLNÍ KONSTRUKCE PRO DOKONALÝ SPÁNEK

  • Soft VISCO 50 kg/m3

  • Super Volume VISCO 85 kg/m3

  • Base Master CUREMFOAM TM

  • Pratelný potah CUREM CRISS-CROSS

 

Osvědčená skladba tří vrstev pěn CuremfoamTM nejvyšší kvality. O váš klidný a hluboký spánek se postarají dvě paměťové pěny a jedna pružná pěna. Nejvyšší funkčnost a komfort doladí pratelný potah s obsahem přírodních vláken. 

Vrchní ložná vrstva je super jemná paměťová pěna CuremfoamTM SOFT VISCO 50 kg/m3 dodávající maximální poddajnost a pohodlí. Zajistí maximální uvolnění znavených svalů a stresem zatížené mysli.  

Střední antibakteriální vrstva paměťové pěny CuremfoamTM Super Volume VISCO 85 kg/m3. Velmi vysokého objemu dopřává zároveň odlehčení i podporu celého těla.

Potah Criss-Cross přesně kopíruje tvar matrace a křivky vašeho těla. Vyroben je z přírodních vláken Lyocell (přírodní hebkost, jemnost a prodyšnost), Elastanu (perfektní pružnost a tvarová stálost) a Polyesteru (snadné praní, pevnost, odolnost). Díky zipu na spodní straně matrace je snadné dvoudílný potah sejmout a prát (60 °C) nebo čistit. Spodní strana je navíc opatřena protiskluzovou úpravou Anti-Slip (pratelná na 40 °C) - matrace Curem jsou tak vhodné prakticky pro jakékoli základny postelí, včetně kontinentálních.

 Saniguard

  • Alergici uvítají mimo snadné údržby také úpravu vláken technologií Saniguard, která potlačuje výskyt bakterií, pachu a plísní, čímž výrazně redukuje výskyt roztočů a většiny dalších nežádoucích alergenů.

 

OPTIMÁLNÍ TUHOST PRO KAŽDÉHO 

Všechny paměťové pěny CuremfoamTM disponují inteligentní technologií IQcomfort, která optimálně přizpůsobí tuhost přímo vaší hmotnosti a tvaru postavy. Matrace se vám tak plně přizpůsobí. Spánek je klidnější, protože díky stavu odlehčení nemusí těla tak často střídat spánkové polohy.

 

PARAMETRY

  • Doporučené uložení na lamelové rošty (pevné i polohovatelné) s maximálním rozestupem lamel 4 cm.

  • Regresivní záruka 10 let na jádro matrace.

  • Nejvyšší doporučená nosnost 130 kg.

  • Volitelná výška matrace 22 / 25 / 28 cm.

 

Zdravotní hledisko našich výrobků bylo pro nás vždy prioritou. Naše výrobky již od začátku testujeme dle řady kritérií důležitých pro kvalitu spánku a zdraví. Všechny použité vstupní materiály splňují certifikát Öko-Tex Standard 100 (evropský standard zdravotní nezávadnosti).

Ceník ke stažení.

 

CZ_ZDRAVOTNICKY_CE  CZ_ZDRAVOTNICKY_CE 

Video

Matrace máme již druhým rokem a musím říct, že i po velmi těžkém pracovním dni,tak druhý den vstávám, jako znovuzrozený!! Naprosto neuvěřitelné, ale realita je pravdou... Všem kdo má problémy se spánkem nebo ho bolí záda, tak si určitě pořiďte tyto matrace a vše se obrátí k lepšímu!! :-).

Ohodnoťte tento produkt
Líbí se vám tento produkt? Podělte se s ostatními: